Selecteer een pagina

Kort geleden liep ik langs de oude school van mijn dochter. En er verscheen dadelijk een grote lach op mijn gezicht. En dat had niets te maken met het feit dat het wel een fijne periode voor mijn dochter was. Neen, dat had alles met mezelf te maken. Ik organiseerde toen fijne ‘mama-tetter-avonden’. Gewoon onder vrouwen kletsen, zorgen delen en steun zoeken. Héérlijk…. We hebben verschillende restaurantjes en cafeetjes gesloten, wand die dag moesten de mannen voor de kinderen zorgen.

Maar de gedachte aan deze fijne avonden, zette bij mij heel wat in gang…..

Zou het niet fijn zijn om terug een mama-tetter te hebben, maar nu enkel voor moeders voor autisme. Vrouwen die

 • een kind met autisme hebben;
 • een partner met autisme hebben;
 • zelf autisme hebben.

Al deze mama’s lopen met vragen en bezorgdheden rond. Maar nergens kunnen ze deze delen, want:

 • ze moeten dat kind maar strenger aanpakken;
 • ze moeten dat kind maar eens een weekje langs sturen;
 • als ze dat kind zo verwennen, ……

Ik krijg er telkens weer kippenvel van, wanneer ik dit hoor.

Om deze fantastische vrouwen een veilige plek te geven om samen te komen, organiseer ik (trommelgeroffel………):

Reserveer nu je Ticket!

MOEDERS VOOR AUTISME
Een maandelijkse online samenkomst voor geweldige dames.
Een plek waar het veilig is, en waar je je thuis voelt.

Oh ja, ik wil dit nog even uitproberen. Dus daarom kan je er tegen een verminderd tarief bijzijn.

Wil jij aan deze BETAversie deelnemen? Voor slechts € 15,- per sessie kun je deelnemen aan Moeders voor Autisme. Je bent lid tot wederopzegging, met een opzegtermijn van één maand. Het lidmaatschap is voor minimaal 3 sessies (€ 45,-) die je binnen het komende halfjaar moet opnemen.

Graag op voorhand inschrijven op jouw gewenste sessie dan sturen wij je de zoom-link toe. Wees er op tijd bij, want we hebben per sessie maar plek voor max. 20 personen.

Agenda Moeders voor autisme (telkens om 20u):

 • 21 juni
 • 7 juli
 • 13 september
 • 14 oktober
 • 15 november
 • 13 december

 

 

Stuur een mailtje naar adi@hetlampje.be om je data door te geven.

Ik heb er heel veel zin in, jij ook?

Adi.