Selecteer een pagina

Live Webinar

Ann Ceurvels

Als mijn kind anders is

17 oktober – 20u

 

 

  1. Voorbereiden of niet?
  2. Wat voorbereiden?
  3. Praktische uitgewerkte tools

Wat?

Het is een hele boodschap die je als ouder krijgt: Je kind is anders.

Je doet je best, zoekt antwoorden, gaat op cursus, sommigen volgens zelfs een postgraduaat, allemaal om je kind beter te begrijpen en de juiste aanpak te vinden.

Maar wat doet dit alles met je ouder-zijn, je zelfbeeld, je eigen rugzak?

Tijdens deze sessie gaat Ann in op alle aspecten die je als ouder overkomen op het moment van een diagnose. Vanuit herkenning, ervaring en professionele input geeft ze een kijk op hoe je deze periode kan overbruggen en wat helpend kan zijn.

Wie is Ann Ceurvels?

Als ervaringsdeskundige vertelt Ann Ceurvels je hoe het aanvaardingsproces bij haar als ouder is verlopen. Ze geeft je inkijk in de beren op de weg en de stormen in een glas water.

Als hulpverlener geeft ze je inzichten mee die je bij deze aanvaarding kunnen helpen, de onduidelijkheid kunnen verklaren en wat die wat licht brengen in de duisternis.
Binnen Coacs heeft Ann het doel om vanuit ervaringsdeskundigheid en deskundigheid iedereen die met ontwikkelingsverschillen te maken heeft, te ondersteunen.

 

Voor wie?

Ouders

Grootouders

 

Inschrijven?

€42,50 incl. btw

 • Live-webinar: 17 oktober 2024 om 20u.
 • 2u Durend webinar:
  • 1u30 uitleg
  • 30min vragen
 • 7 Dagen replay via persoonlijke link (opgelet: éénmalig te herbekijken in één keer). Eénmalige verlenging mogelijk mits betaling van €10.

 

“Investeer in jezelf & in de kinderen die je begeleidt.

 

Leer je kind beter begrijpen en ontdek welke aanpak werkt.”