Selecteer een pagina

Webinar

Stress verminderen bij autisme

Stress bij autisme

Wat leer je?

🌼 Hoe ontstaat stress?
🌺 Hoe ontstaat stress bij autisme?
🌼 Wat kan jij doen om een kind met autisme te ondersteunen?

 

Doel?

🌺 Weten waar de stress vandaan komt, zodat je de oorzaak kan aanpakken.
🌼 Inzicht hebben op mogelijke ondersteuning.
🌺 Meer rust bekomen voor een kind met autisme en zijn omgeving.

 

Volg het webinar

– 25 april 2022 om 20u
– 14 dagen te herbekijken
– €30

– geschikt voor ouders, grootouders, therapeuten, leerkrachten

– je krijgt dadelijk een bevestiging van inschrijving. Indien niet ontvangen, kijk in je spam.
– de dag voor het webinar ontvang je de link en een attest van deelname – de factuur bekom je via het platform

 

Dit webinar geeft je de mogelijkheid om op korte tijd heel wat dadelijke antwoorden te vinden op al je vragen rond dit thema.

 

Kijk ook nog even naar de andere webinars van Het Lampje. Klik op deze link

 

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Webinar Stress verminderen bij autisme
€ 30,-

Na aanmelding geen bevestiging ontvangen?

Check je spam filter.  Ook daar niets? Als je na 5 minuten nog niets hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar

adi@hetlampje.be

 

Ik heb enorm veel respect voor u en uw kennisniveau. Hoewel ik zelf de nodige opleidingen heb gevolgd, vind ik het geweldig om te zien dat jij toch steeds weer op een andere manier kijkt en interpreteert. Ik leer er nog steeds van bij en ben daarom erg dankbaar voor alles wat ik daarbij mag leren. Iedere kennissessie of webinar brengt toch weer iets nieuws.

 

Marsha

 

Wauw, ik ben mijn zoon helemaal anders gaan bekijken.

Hierdoor wordt ik minder snel boos…. En hij minder agressief!

Wat een verschil!!

Mieke Stevens

Bedankt om me voor het webinar  Ik heb er zoveel aan gehad! Ik heb het gevoel weer een aantal ideeën gekregen te hebben en inzichten die me helpen om mijn dochter te begrijpen van waaruit mijn puber soms reageert. Ik had de voorbije tijd wat het gevoel dat ik de verbinding aan het verliezen was, maar zie nu weer mogelijkheden. 

Greetje

11 + 14 =