Selecteer een pagina

3 WEBINARS

Autisme &

Hoogbegaafdheid

 

* 3 november (20u):
Verschil in gedrag

* 29 november (10u):
Verschil cognitief vlak

* 14 december (10u):
Wat nu bij de combinatie?

INHOUD

Over autisme en hoogbegaafdheid valt er heel veel te zeggen.

Niet omdat het 2 unieke elementen in een kind kunnen zijn.

Wel omdat we deze kinderen kunnen laten groeien en bloeien door hen op een afgestemde manier te ondersteunen.

Het kunnen herkennen van autisme & hoogbegaafdheidskenmerken staat dan ook met stip op 1 binnen de begeleiding van deze kinderen.

Daarom organiseer ik 3 webinars, helder, to the point en dadelijk toepasbaar.

1. 3 november (20u) : Wat is het verschil tussen autisme & hoogbegaafdheid op gedragsmatig niveau.

2. 29 november (10u) : Wat is het verschil tussen autisme & hoogbegaafdheid op cognitief niveau.

3. 14 december (10u) : Hoe ondersteun jij een hoogbegaafd kind met autisme?

 

PRAKTISCH

– Live webinar via webinargeek

– 2 Dagen replay beschikbaar

 

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Webinars 3
€ 100,-

 

 

Na aanmelding geen bevestiging ontvangen?

Check je spam filter.  Ook daar niets? Als je na 5 minuten nog niets hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar

adi@hetlampje.be

 

Ik heb enorm veel respect voor u en uw kennisniveau. Hoewel ik zelf de nodige opleidingen heb gevolgd, vind ik het geweldig om te zien dat jij toch steeds weer op een andere manier kijkt en interpreteert. Ik leer er nog steeds van bij en ben daarom erg dankbaar voor alles wat ik daarbij mag leren. Iedere kennissessie of webinar brengt toch weer iets nieuws.

 

Marsha

 

Wauw, ik ben mijn zoon helemaal anders gaan bekijken.

Hierdoor wordt ik minder snel boos…. En hij minder agressief!

Wat een verschil!!

Mieke Stevens

Bedankt om me voor het webinar  Ik heb er zoveel aan gehad! Ik heb het gevoel weer een aantal ideeën gekregen te hebben en inzichten die me helpen om mijn dochter te begrijpen van waaruit mijn puber soms reageert. Ik had de voorbije tijd wat het gevoel dat ik de verbinding aan het verliezen was, maar zie nu weer mogelijkheden. 

Greetje

4 + 2 =